Online – Motion

Website laten maken als Stratenmaker

Wilt u een nieuwe website laten ontwikkelen voor uw stratenmakers bedrijf? Online Motion heeft voor verschillende stratenmakers websites en logo’s ontwikkeld. Dankzij onze specialisatie in de sector kunnen wij eenvoudig een professionele stratenmakers website ontwerpen en ontwikkelen. 

Professionele stratenmakers website

Wanneer u als zelfstandige werkzaam bent in de infra sector wilt u natuurlijk vanaf het eerste moment professioneel overkomen naar klanten en potentiële klanten. Doordat de meeste klanten en potentiële klanten voor uw stratenmakers bedrijf eerst online opzoek gaan naar een geschikt bedrijf is uw online vindbaarheid dan ook de eerste indruk van de klant.

Doordat wij directe ervaring in de infra sector hebben weten we precies hoe we uw stratenmakers diensten moeten vertalen in kwalitatieve en zoekmachine vriendelijke teksten. Inmiddels hebben wij voor meerdere grondwerkers, stratenmakers en hoveniers websites en logos opgeleverd.

Duurzame investering

Buiten het feit dat uw online vindbaarheid professionaliteit uitstraalt, is het vaak ook een duurzame investering voor uw stratenmakers bedrijf. Vaak heeft u via mond op mondreclame genoeg opdrachten om de planning mee te vullen. Ook deze potentiële klanten oriënteren zich echter eerst online voordat ze contact opnemen. Wij voorzien onze websites dan ook standaard met een contact en offerte formulier zodat u als ondernemer een duidelijk overzicht krijgt van de openstaande offerte aanvragen. Op deze manier kunt u uiteindelijk uw planning zo efficiënt mogelijk indelen en de opdrachten selecteren waarvan u denkt dat het van toegevoegde waarde zal zijn voor uw onderneming.

Snel in contact komen?

Responsive webdesign

Wanneer wij aan de slag gaan met uw stratenmakers website, zorgen wij er uiteraard voor dat uw website over een responsive design beschikt. Dat houdt in dat uw website ook in de mobiele weergave er gelikt uit komt te zien. De groep potentiële die zich online oriënteert op bijvoorbeeld hun smartphone of tablet is ruim 55% van het totale aantal bezoekers op uw website. Mede daarom is een responsive webdesign een must have.

Doormiddel van een website krijgt u als stratenmaker een duidelijker beeld van de aangevraagde offertes. Doordat u een beter inzicht krijgt in de offerte aanvragen via uw website kunt u als ondernemer gemakkelijk de klussen of opdrachten selecteren waarvan u denkt dat deze van toegevoegde waarde zullen zijn voor uw stratenmakers bedrijf.