Online – Motion

Website laten maken voor een bouwbedrijf?

Wilt u een website laten maken voor uw bouwbedrijf? Dan bent u bij Online Motion aan het juiste adres. De afgelopen jaren hebben wij ons gefocust op de online vindbaarheid van bouw en infra bedrijven. Dankzij onze ervaringen in de bouwsector in het verleden weten we precies waar we het over hebben en zijn we instaat om professionele en zoekmachine vriendelijke teksten te schrijven. Intussen hebben we een flinke groep klanten die werkzaam is in de bouwsector.

Duurzame investering voor de bouw

Wij helpen ondernemers en zzp’ers aan een unieke en betaalbare website die geoptimaliseerd is voor de bouwsector. Op deze manier is uw nieuwe website direct van toegevoegde waarde voor uw aannemersbedrijf of bouwbedrijf.

Investeren in een website is een duurzame en toekomstgerichte keuze. Ondanks dat er via mond op mondreclame genoeg werk op de plank ligt oriënteren ook deze klanten zich eerst op het internet. Middels een offerte formulier op uw website krijgt u een duidelijk overzicht van de diensten waarnaar een klant opzoek is. Zo kunt u uw planning zo efficiënt mogelijk indelen en de opdrachten selecteren waarvan u denk dat ze van toegevoegde waarde zullen zijn voor uw onderneming.

Wilt u voor uw aannemersbedrijf of bouwbedrijf een website laten maken? Neem dan contact met ons op voor een bak koffie of om de mogelijkheden door te spreken.

Gerichte offerte aanvragen

Ruim 95% van de klanten die u met uw bouwbedrijf kunt aanpreken oriënteert zich eerst online. Mede daarom is het belangrijk dat u niet achterblijft op de concurrentie. Een bedrijf met een strakke en verzorgde website zorgt dan ook altijd voor meer vertrouwen bij potentiele klanten. Daarnaast komt uw (bouw)bedrijf direct een stuk professioneler over.

Of u nu focust op timmerwerken, tuinaanleg of grondwerken maakt niet zo veel uit. Wij hebben ons zo breed mogelijk ontwikkeld in alle takken van de bouwsector. Het is dan ook van belang dat uw website een duidelijk beeld schets van de diensten die u als aannemer te bieden heeft. Een bezoeker heeft er namelijk niet zo veel aan om op de website van uw aannemersbedrijf terecht te komen wanneer de bezoeker slechts geïnteresseerd is in bijvoorbeeld het afkitten van een badkamer.

Snel in contact komen?