Online – Motion

Over Online - Motion

Online Motion verzorgt een strakke online uitstraling voor uw bedrijf of onderneming. Uw online zichtbaarheid is vaak de eerste indruk naar potentiële klanten. Daarnaast is uw online communicatie vaak het eerste informatie punt voor bestaande klanten. 

Wij vinden het belangrijk dat zowel de social-media als een website eenheid uitstraalt. Dit ziet er niet alleen professioneel uit maar zorgt vaak ook voor een betere klantervaring. 

Reeds ontworpen logos:

Wie zijn we en wat doen we?

MOTION is eigenlijk een idee wat al langer op de bovenste boekenplank lag. Helaas heb ik nooit de tijd gevonden om het uit te werken, laat staan in gang te zetten. Maar nu is het dan zo ver!

Al jaren ben ik bezig met het ontwerpen en maken van websites en content voor social-media. Deze ervaring heb ik opgedaan tijdens mijn vorige baantjes. In de horeca ging ik steeds meer meedenken over de social-media en het design hier van. Toen ik dat echt leuk begon te vinden, wist ik zeker dat ik daar wat mee moest gaan doen.

We merken dat er op het moment veel bedrijven/ organisaties zijn die een online opfris beurt kunnen gebruiken, om zo beter naar boven te komen en meer mensen te bereiken met hun diensten. Vaak kost dit veel geld wat kleinere ondernemingen daar niet voor over hebben.

Snelle service

Wij zijn u graag snel van dienst. Een website kan al binnen 4 werkdagen online staan!

Persoonlijk contact

Korte lijntjes en persoonlijk contact is voor ons de key tot succes. Altijd contact met dezelfde persoon.

Duidelijk

We maken vooraf duidelijke afspraken over de uit te voeren werkzaamheden.

Veelzijdig

Wij verzorgen uw complete online uitstraling. Van website tot social-media.