Over Ons

Wie zijn we en wat doen we?

MOTION is eigenlijk een idee wat al langer op de bovenste boekenplank lag. Helaas heb ik nooit de tijd gevonden om het uit te werken, laat staan in gang te zetten. Maar nu is het dan zo ver!

Al jaren ben ik bezig met het ontwerpen en maken van websites en content voor social-media. Deze ervaring heb ik opgedaan tijdens mijn vorige baantjes. In de horeca ging ik steeds meer meedenken over de social-media en het design hier van. Toen ik dat echt leuk begon te vinden, wist ik zeker dat ik daar wat mee moest gaan doen.

We merken dat er op het moment veel bedrijven/ organisaties zijn die een online opfris beurt kunnen gebruiken, om zo beter naar boven te komen en meer mensen te bereiken met hun diensten. Vaak kost dit veel geld wat kleinere ondernemingen daar niet voor over hebben.

Fijn persoonlijk contact, tijdens het realiseren van mijn website overal zelf inspraak in gehad. Afspraken worden nagekomen en kleine foutjes worden direct opgelost. Nu al ontzettend blij met mijn nieuwe website. Bedankt voor de fijne samenwerking!
J.Smink
Voegbedrijf Smink
Social networking motion
Online - Motion > Over ons