Online – Motion

Uw social-media uitbesteden

Wanneer u zelf geen tijd of zin heeft om uw social-media bij te houden of te optimaliseren kunt u uw social-media uitbesteden bij Online – Motion. Wij zorgen voor een passende huisstijl een een uniforme uitstraling. 

Advertenties om zetten naar content

Advertenties, wie ergert zich er niet een keer aan? Steeds vaker hoor en zie je dat gebruikers zogenaamde AD-Blockers gebruiken om zo min mogelijk advertenties te zien te krijgen. Daarom is het belangrijk dat we advertenties gaan omzetten naar content. 

Aanbieding!

Tips bij het zoeken van witte wijn

Bepalen

Voordat je de content die je op je social-media wilt gaan tonen gaat creëren, gaan we eerst bepalen welke weg je met de content in wilt slaan. 
Is het doel uiteindelijk om de volger te vermaken? Of om te interesseren of om de volger aan te spreken. We maken vooraf een plan waar we de social-media op aanpassen.

Creëren

Nadat we een duidelijk plan voor ogen hebben voor de sociale kanalen, moet er natuurlijk een visueel beeld bij komen. We maken vanuit Online – Motion een aantal voorbeelden op die we daarna samen aanpassen naar uw wensen en behoeftes. Zodat er aan het einde alleen originele en passende content op uw sociale kanalen posten.

Uitvoeren

Zelf bepalen wanneer er berichten op uw social-media online komen kan altijd. In dat geval leveren we de bestanden wekelijks per mail aan. 
Toch liever helemaal geen omkijken naar de social-media? Dan kunnen we ook een wekelijkse planning doorsturen en het voor u op de juiste datum en tijd de content voor u online zetten.

Bekijk de mogelijkheden:

Basis Motion

BASIS
175 PER 4 WEKEN
 • Content plan (eenmalig €125,-)
 • Maximaal 1 post per week
 • Zelf berichten posten

Online - Motion

LITE
250 PER 4 WEKEN
 • Content plan (eenmalig €125,-)
 • Maximaal 2 post per week
 • Zelf berichten posten
Meest gekozen

Full - Motion

PRO+
350 PER 4 WEKEN
 • Content plan (eenmalig €125,-)
 • Maximaal 4 post per week
 • Instagram
 • Stories/verhalen/highlights
 • Facebook
 • Betaalde advertenties (Kosten exclusief)

We gaan samen van start, wat nu?

Content plan

We starten met het ontwerpen van een content plan. Voor dit content plan betaal je eenmalig €125,-. Hierin word duidelijk wat en wanneer we content gaan posten op de aangegeven kanalen.

Posts

Een post wordt standaard in de juiste kwaliteit en formaat ontworpen en aangeleverd. Een post ontwerpen we op basis van het content plan.

Platformen

Het plaatsen van uw content kan op verschillende platformen. Voorbeelden hiervan zijn Facebook en Instagram. Werkt u met andere online platformen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Stories/ Verhalen

Naast de standaard content die je op Instagram en Facebook kunt plaatsen, bieden ze beide ook de mogelijkheid tot verhalen. Verhalen zijn altijd zichtbaar en zorgen dus voor meer stroming op uw social media.

Highlights

Stories/ verhalen op Facebook en Instagram verdwijnen na 24 uur. Door ze toe te voegen aan je highlights kan iedereen ze altijd blijven bekijken.

Whatsapp

De communicatie verloopt soepel via WhatsApp. Middels een groeps app kunnen we makkelijk communiceren over nieuwe content, of bijvoorbeeld wanneer er per direct een bericht moet worden gepost.